Читај ми!

Више кајака преврнуло се код Локрума, нестале две особе

Неколико кајака преврнуло се код хрватског острва Локрум. Трага се за најмање две особе, а деветоро људи је спасено, међу којима је и једно дете.  Потрага је за вечерас обустављена, а биће настављена ујутру.

Полиција је од грађана око 15.20 примила дојаву да су приметили неколико преврнутих кајака на отвореном мору код острва Локрума.

"Полиција је укључена у акцију трагања и спашавања на мору након што смо данас у послијеподневним сатима запримили дојаву о преврнућу кајака с вањске стране Локрума", навела је портпаролка дубровачко-неретванске полиције Андријана Бискуп.

Додаје да акцију трагања води Лучка капетанија, док је полиција својим пловилом фокусирана на место где су кајаци последњи пут уочени и на шири морски појас око тог подручја.

Истакла је да су претражили и острво Локрум, као и да тамо никога нису пронашли.

Министарство: Потрага је тренутно без резултата

Огласили су се из Министарства мора, промета и инфраструктуре и кажу да од поподневних сати на дубровачком подручју траје спасилачка акција за особама које су услед неповољних временских прилика нестале на кајацима.

"Потрага је тренутно без резултата, а наставит ће се до ноћних сати те ћемо по запримању нових информација извијестити о даљњем тијеку спасилачко-потражне акције", објавили су из Министарства.

среда, 06. децембар 2023.
1° C

Коментари

Одличан текст
Контролиши се мало! Имаш само два, чувај их брижљиво
Re: Deca
Чуваркућа – Моћна биљка за дуг и здрав живот
Cuvar kuca
Чуваркућа – Моћна биљка за дуг и здрав живот
Tekst poruke i pouke
Контролиши се мало! Имаш само два, чувај их брижљиво
Postovani
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара