Читај ми!

Хрватска, ухапшено девет навијача Динама које траже грчке власти

Хрватска полиција је ухапсила деветорицу навијача загребачког Динама, припадника "Бед Блу Бојса", које тражи Атина због због учествовања у нередима уочи утакмице 7. августа када је убијен 29-годишњи грчки навијач.

Полиција је кренула у акцију хапшења припадника навијача загребачког Динама "Бед Блу Бојс" због европског налога за хапшење из Атине.

Портал Индекс преноси да је полиција поступила према налогу и ухапсила девет припадника "Бед Блу Бојса", а да се за једним још увек трага.

Додаје се и да полиција не жели званично ништа да потврди и то из, како наводе, "тактичких разлога". 

Како се незванично сазнаје, петорица су ухапшена јуче, а четворица данас. Они су прво одведени у полицијску станицу у Хеинзеловој улици, а потом су предати притворском надзорнику на загребачким Ораницама.

Над осумњиченим навијачима полиција, према незваваничним подацима, није спроводила криминалистичку истрагу већ само поступила по европском налогу за хапшењем, преноси Индекс.

Након што је 29-годишњи навијач АЕК-а 7. августа убијен у нередима уочи квалификацијске утакмице за Лигу шампиона, у Грчкој су ухапшена  102 навијача загребачког Динама који у затворима чекају завршетак истраге.

понедељак, 11. децембар 2023.
12° C

Коментари

Soraja
Шарлен од Монака – услови да се избегне развод
2ЈТ (за оне који нису са ДорЋола је ДВАЈТ
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Rocester Ny
Добротвор из Канаде
Deca
Чуваркућа – Моћна биљка за дуг и здрав живот
Leskovac
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу