Читај ми!

Силовање малолетнице на Лефкади, осумњичени српски држављани

Двојица српских држављана из Бујановца осумњичена су за силовање 14-годишње девојчице на грчком острву Лефкада, потврђено је РТС-у у Амбасади Србије у Атини.

Грчки медији јављају да су двојица страних држављана, старости 18 година и 21 годину, ухапшена због сумње да су починила кривична дела силовање и полне радње над малолетним лицем, а у Амбасади Србије у Атини потврдили су за РТС да је реч о држављанима Србије.

Полицији је у понедељак поднета пријава, у којој се наводи да су 14-годишњу девојчицу, мештанку острва, двојица мушкараца присилила на полни однос уз употребу физичког насиља, преноси грчки јавни сервис ЕРТ.

Како наводе локални медији, осумњичени су у петак увече намамили малолетницу на плажу на Лефкади, а судски лекар је потврдио силовање.

Тужилац је издао налог за хапшење, након чега су двојица младића приведена у среду.

Они су дали изјаву у полицији, после чега су пуштени да оду у град Нидри где ће остати наредних месец дана. Њихова адвокатица по службеној дужности Елени Ферентину рекла је да су њени клијенти добили довољно времена да докажу да се није догодило оно што тврде тужиоци.

"Њима су уведени рестриктивни услови и уколико их буду поштовали, моћи ће да се врате у своју земљу", рекла је адвокатица, преноси портал lefkada.gr.

Како РТС незванично сазнаје, осумњичени држављани Србије негирају да су је силовали.

субота, 18. мај 2024.
26° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара