Читај ми!

Сам у Хрватској – пар из Немачке заборавио сина на паркингу и наставио путовање

Брачни пар из Немачке случајно је оставио сина тинејџера на паркингу поред ауто-пута код Славонског Брода у Хрватској и наставио путовање. Након интервенције полиције, породица се вратила по тинејџера.

Тинејџер је заборавио свој мобилни телефон у аутомобилу у којем су били његови родитељи и брат, а њихове бројеве није знао напамет, преноси портал Index.hr.

Бродско-посавска полицијска управа потврдила је да је добила дојаву о тинејџеру из Немачке, кога су родитељи случајно заборавили на паркингу ауто-пута А3 код Славонског Брода и наставили путовање без њега.

Аутомобилом немачких регистарски таблица је управљао 51-годишњи отац, док су се у возилу налазили старији брат и мајка, који су спавали.

Отац је изашао из возила на паркингу и потом се вратио у аутомобил, али није приметио да је изашао и његов млађи син.

"Полицијски службеници су о овом случају одмах обавестили друге полицијске управе како би се што пре лоцирала породица остављеног тинејџера. Полицајци су му помогли и превезли га у станицу где су преко друштвених мрежа ступили у контакт са његовом породицом", саопштено је из полиције.

Након успешне комуникације полицијских службеника с оцем, који је у близини Лужана схватио да млађи син није у аутомобилу, породица се вратила по тинејџера.

недеља, 10. децембар 2023.
4° C

Коментари

Soraja
Шарлен од Монака – услови да се избегне развод
2ЈТ (за оне који нису са ДорЋола је ДВАЈТ
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Rocester Ny
Добротвор из Канаде
Deca
Чуваркућа – Моћна биљка за дуг и здрав живот
Leskovac
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу