Читај ми!

Велика акција полиције у Црној Гори - претреси на 50 локација, ухапшене три особе

Црногорска полиција у сарадњи с надлежним тужилаштвом извршила је претресе у више градова, ухапшене су три особе. Одузето је неколико комада оружја и делова оружја, више стотина комада муниције различите врсте и калибра, девет мобилних телефона, седам возила.

Службеници Управе полиције укључујући и припаднике Противтерористичке и Посебне јединице полиције, а у сарадњи са надлежним тужилаштвима, извршили претресе на више локација у Црној Гори, саопштено је из црногорске полиције.

"Извршено је 50 претреса објеката које користе 42 особе у Подгорици, Никшићу, Шавнику, Жабљаку, Пљевљима, Бијелом Пољу, Беранама, Колашину, Мојковцу, Цетињу, Будви, Бару, Улцињу, Котору, Тивту и Херцег Новом", наводи се у саопштењу.

Истиче се да је одузето неколико комада оружја и делова оружја, више стотина комада муниције различите врсте и калибра, девет мобилних телефона, седам возила, око 20.000 евра, скупоцени сатови, као и одређена документација која би могла указивати на извршење кривичног дела.

Такође, пронађена је и одузета материја за коју се сумња да је опојна дрога кокаин и опојна дрога марихуана, као и више стотина таблета са листе опијата, ваге за прецизно мерење и дробилице за марихуану.

Ухапшени су З. М. и П. С. због сумње да су извршили кривично дело неовлашћена производња, држање и стављање у промет опојних дрога.

Због сумње да је извршио кривично дело недозвољено држање оружја и експлозивних материја ухапшен је Р. З. код којег је пронађен пиштољ, док је против Е. Р. поднета кривична пријава у редовном поступку због сумње да је извршио исто кривично дело.

Против В.С. биће поднета кривична пријава због сумње да је извршио кривично дело грађење објекта без грађевинске дозволе.

среда, 04. октобар 2023.
23° C

Коментари

Divno je biti Srbin
На балкону за шампионе није било места за девојке, срећом добро "кувају"
zdenek.zigovic@seznam.cz
Дупла свадба на Златибору – младенци улетели у брак хеликоптерима
Sta smo postigli?
На балкону за шампионе није било места за девојке, срећом добро "кувају"
Re: nepostovanje
На балкону за шампионе није било места за девојке, срећом добро "кувају"
Девојке нису дошле
На балкону за шампионе није било места за девојке, срећом добро "кувају"