Ухапшене две особе осумњичене за напад на албански "Топ ченел"

Албанска полиција привела је две особе осумњичене за повезаност са нападом на зграду телевизије Топ ченел у којој је погинуо 60-годишњи радник обезбеђења.

Двојица осумњичених ухапшена су у Валони,а пореклом су из Скадра, преносе медији на албанском.

"Наставља се истрага у вези са осумњиченим лицима која би могла бити умешана у напад на телевизију "Топ чанел". Две особе, приведене у раним јутарњим часовима у Валони, пореклом су из Скадра. Полиција основано сумња да су умешане у овај невиђени напад изведен у раним јутарњим сатима у близини зграде телевизије "Топ чанел" у којем је, нажалост живот изгубио и 60-годишњи радник обезбеђења Пал Коља", наводи се у саопштењу албанске полиције.

Албански медији су раније објавили да је недуго након напада, који се догодио сат после поноћи, на оближњем ауто-путу пронађено запаљено возило марке "ренџ ровер", које је, како се сумња, коришћено за напад на просторије "Топ чанела".

Портал Албенијан пост пренео је да постоје претпоставке да се у запаљеном возилу налазила и аутоматска пушка "калашњиков" која је коришћена у нападу. Радник обезбеђења стар 60 година погођен је хицима из ватреног оружја и преминуо је на путу до болнице.

За сада није познат мотив напада.

недеља, 28. мај 2023.
15° C

Коментари

Snimanje telefonom
Неовлашћено снимање и објављивање кривично дело, могућа само приватна тужба
Re: Zujanje u usima nije bezleno
Зујање у ушима није безазлено
Deca
Чуваркућа – Моћна биљка за дуг и здрав живот
PTc
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Operacija kile
Одговори лекара, 21. 6. 2014.