Уницеф суспендовао сарадњу са Рамбом Амадеусом

Познатог музичара продуценткиња телевизијске емисије "Дневница" оптужила за непримерено понашање

Уницеф је вечерас саопштио да је суспендовао сарадњу са Антонијем Пушићем, познатијим као Рамбо Амадеус, пошто га је песникиња и продуценткиња Лејла Кашић на свом Инстаграм профилу прозвала за непримерено додиривање током снимања телевизијске емисије "Дневница".

"Уницеф је упознат с наводима против Антонија Пушића. Његов ангажман с Уницефом је суспендован до даљег. Уницеф има политику нулте толеранције према било којем облику сексуално непримјереног понашања, јер је оно у супротности с кључним вриједностима Уницефа", наводи се у саопштењу ове организације које су пренеле подгоричке Вијести.

Кашићева је раније данас у изјави за Вијести, потврдила да је о инциденту са Пушићем обавестила представништво УНИЦЕФ-а за Црну Гору. Рамбо Амадеус је амбасадор добре воље те организације.

Према наводима Кашићеве, инцидент се догодио на снимању у петак, а на снимку се чују и непримерене речи које јој је Рамбо Амадеус упутио. Навела је и да је накнадно од музичара добила поруку у којој јој поручује да је лоше протумачила његово понашање.

Рамбо Амадеус за сада се није оглашавао, нити одазивао на позиве новинара.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво