Читај ми!

Полиција упала у клуб у Загребу, затекли 33 особе без маски

Загребачка полиција објавила је снимак рације у угоститељском објекту у центру града, који је радио упркос забрани Штаба за цивилну заштиту, преноси Индекс.

Током  полицијске акције у угоститељском објекту затечене су, легитимисане  и проверене  укупно 33 особе.

"Приликом поступања полицијских службеника није било упорабе средстава присиле. За 33 особе је утврђено да нису носили заштитне маске, због чега су им полицијски службеници издали три Обавијести о почињеном прекршају те је наплаћено 30 новчаних казни због прекршаја из чланка 47. ст.2. т. 9. Закона о заштити пучанства од заразних болести", објавила је полиција.

За једну од затечених особа, односно за 24-годишњака, утврђено је да је за њим расписана потерница, те  је код њега пронађен плински пиштољ за шта му је издат прекршајни налог због почињеног прекршаја из Закона о набавци и поседовању оружја грађана.

У оквиру криминалистичког истраживања, 45-годишњи власник угоститељског објекта приведен је у службене просторије Полицијске управе загребачке полиције због основа сумње да је починио кривично дело "Ширење и преношење заразне болести". У Хрватској је забрањено окупљање више од 25 особа на једном месту.  

субота, 18. мај 2024.
26° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара