Читај ми!

Сарајево, полиција трага за Деда Мразом

Припадници Министарства унутрашњих послова Кантона Сарајево још увијек трагају за особом која је синоћ на Башчаршији употребом ватреног оружја ранила три особе.

Оперативним радом на терену полицијски службеници су установили да је ватрено оружје употријебио Ј. Х. из Сарајева, те је за њим, због постојања основа сумње да је починио кривично дело изазивање опште опасности и кривично дело лака телесна повреда, од Прве ПУ расписана  потрага.

Полицијски службеници настављају рад на документовању наведених кривичних дела, те проналаску извршиоца, саопштено је из МУП-а Кантона Сарајево.

У уторак 15. децембра у 18.10 сати обаештена је дежурна служба Прве Полицијске управе да је у улици Ферхадија, на подручју општине Стари Град Сарајево, дошло до употребе ватреног оружја.

Повређене особе је збринула екипа Завода за хитну медицинску помоћ Кантона Сарајево и оне су превезене на КУМ Клиничког центра Универзитета у Сарајеву и болницу "Прим. др. Абдулах Накаш", где им је указана лекарска помоћ и констатоване лакше телесне повреде.

О догађају је обавештен тужилац Кантоналног тужилаштва КС, а увиђај на месту догађаја су обавили полицијски службеници Управе полиције МУП-а КС.

субота, 04. мај 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво