Читај ми!

Епископ Јоаникије позвао вернике на поштовање мера

Епископ будимљанско-никшићки и администратор Митрополије црногорско-приморске Јоаникије позвао је све православне хришћане и све људе добре воље да се и даље држе свих неопходних мера заснованих на медицинском знању и искуству због ширења епидемије коронавируса којe све више забрињава свеукупно човечанство, па и народ Црне Горе.

На такав начин ћемо као одговорна и цивилизована заједница најбоље помоћи болеснима и њиховим породицама, дати снажну људску подршку лекарима, а здраве заштити од нових оболевања, навео је Јоаникије, преноси Светигорапрес.

"Дивимо се лекарима и медицинском особљу који се већ месецима без предаха и одмора херојски боре за сваког оболелог, али свако од нас треба да буде забринут и за њихово здравље. Знамо да су многи од њих већ на измаку својих снага", истакао је Јоаникије, који се недавно опоравио после заразе коронавирусом. 

Са молитвом Богу да свим оболелима дарује исцељење, лекарима крепост и издржљивост, а са надом да ћемо, уз Божију помоћ, користећи се достигнућима медицине и уз херојски подвиг лекара ускоро победити ову опасну и злокобну пошаст, епископ Јоаникије је позвао вернике на поштовање медицински прописаних мера.

понедељак, 06. мај 2024.
22° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара