Читај ми!

Директорка Клиничког центра Црне Горе за услугу замолила сама себе

Како би добила дозволу да на Клиници за очне болести Клиничког центра Црне Горе запосли додатни кадар, докторка Данијела Ђуровић Раонић се сама себи обратила молбом, адресираном са једне на другу функцију које истовремено обавља.

Директорка Клинике за очне болести Клиничког центра Црне Горе, Данијела Ђуровић Раонић, одлучила је да у току епидемије коронавируса запосли додатни кадар на Клиници.

Како би добила одобрење, упутила је молбу вршиоцу дужности директора Клиничког центра Црне Горе, односно сама себи, пошто очигледно истовремено обавља две функције, пише Дан.

"Поштована директорка, обраћам Вам се с молбом ангажовања једног клиничког љекара на Клиници за очне болести. Потреба за њим постоји због изузетно великог обима посла на клиници, како конзервативног тако и оперативног дијела, а нарочито на хелијант процесу", наведено је у допису.

Допис је датиран на 4. новембар 2020. године. Докторка га је потписала са оба своја презимена, а насловила га је на Данијелу Раонић.

Влада је крајем октобра именовала Ђуровић Раонић за в. д. директора Клиничког центра Црне Горе, након што је неуролог Јевто Ераковић поднео оставку на ту функцију јер је постао народни посланик.

Она ће бити вршилац дужности до именовања директора, а најдуже до шест месеци.

Ђуровић Раонићева је на функцији директора Клинике за очне болести именована 2018. године.

недеља, 19. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара