Читај ми!

Кривокапић: Имаћемо новог кандидата за министра полиције

Мандатар Здравко Кривокапић најавио је реорганизацију и измене у предложеном саставу нове владе Црне Горе.

Здравко Кривокапић је најавио ново решење за положај министра унутрашњих послова, који је према ранијем предлогу за састав Владе требао да припадне адвокату Николи Терзићу, преносе Вијести.

Кривокапић ипак остаје при ставу да Никола Терзић, који је јуче обавестио мандатара да жели да повуче своју кандидатуру, има кредибилитет, способност и неопходну стручност за обављање те дужности.

"Његов поступак вреднујем као чин слободне воље и желим му успјех у даљем раду. Не очекујем никакву врсту посљедица на установљене обавезе и рад који увелико траје, а у којем је и господин Терзић имао удјела. Имаћемо новог кандидата за министра унутрашњих послова. То је једина посљедица", рекао је Кривокапић.

Ново решење за министра унутрашњих послова, Кривокапић најављује ускоро, а наговештава и измене у саставу будуће Влади, у циљу заступљености националних мањина.

"С обзиром на то да је сједница Скупштине заказана за 24. новембар, рјешавање тог упражњеног мјеста, као и реорганизација Владе, која се тиче заступљености мањинских народа, ријешиће се у што је могуће скоријем року, уз поштовање установљених принципа при избору кандидата", казао је Кривокапић.

среда, 08. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара