Тијана Ајфон међу приведенима у акцији у Бијељини

У полицијској акцији у Бијељини ухапшено је 16 чланова међународне криминалне групе, међу којима је 14 држављана БиХ, држављанин Словеније и жена која је држављанин Србије, рекао је новинарима начелник бијељинске Полицијске управе Жарко Ћосић.

Иницијали лица која су ухапшена синоћ у викендици у семберском насељу Суво Поље су А. Г., П. С., Ж. С., Р. С., Р. Д., С. С., С. П., Д. П., З. Ћ., В. К., С. М., М. Т., Е. Х., Ж. В., држављани БиХ, држављанин Словеније А. Б. и Т. М. која је држављанин Србије.

Како РТРС сазнаје, ухапшена је Тијана Максимовић, познатија као Тијана Ајфон, рођена 16. јула 1992.године у Руми. Она је осумњичена за кривично дело навођење на проституцију.

За исто кривично дело сумњиче се и Саша Петровић, рођена 17. јуна 1988. године у Чачку, Јована Денић, рођена 16. јануара 1993. године у Нишу и Софија Гачић, рођена 26. априла 1993. године у Новом Саду, сазнаје РТРС.

Приликом претресања објекта, лица и возила која користе ове особе пронађено је и привремено одузето 14 пакетића са 46 грама кокаина и девет комада медицинских дрога, девет пиштоља различитог калибра и један гасни пиштољ, три панцира и више од 20.000 конвертибилних марака у разним валутама.

У току су консултације са надлежним тужилаштвом, а ухапшени се доводе у везу са кривичним делима неовлашћена производња и промет опојних дрога, омогућавање уживања опојних дрога, недозвољена производња и промет оружја или експлозивних материја и кривичног дела навођење на проституцију.

Претресање је извршено с циљем спречавања кривичних дела из области злоупотребе опојних дрога, оружја и проституције, а у викендици је затечено 35 криминогених лица, 26 мушкараца и девет жена.

Акцију су извели припадници Полицијске управе Бијељина, у сарадњи са Управом за организовани и тешки криминалитет Министарства унутрашњих послова Републике Српске, према наредби Основног суда у Бијељини и уз сагласност Окружног јавног тужилаштва у Бијељини.

уторак, 30. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво