Читај ми!

Пргомет: Мандатар неће бити ни Милановић ни Карамарко

Функционер "Моста независних листа" Драго Пргомет поручио је да нова власт неће моћи да буде формирана без те станке, која ће предложити будућег мандатара и открио да то неће бити ни Зоран Милановић ни Томислав Карамарко.

Драго Пргомет је, гостујући у емисији РТЛ-а "Директ", навео да су спремни да уђу у извршну власт и додао да када су улазили у изборе, нису размишљали о тако великој подршци гласача.

"Људи желе промене, а ако желите промене морате бити део оних који их могу спровести, а то је извршна власт. С друге стране, ако сте добро читали изјаву господина лидера "Моста" Боже Петрова, он јасно каже да ми нећемо коалирати са странкама које не желе да прихвате наш програм промена које су Хрватској потребне", каже Пргомет.

Према његовом мишљењу, занимљиво је да су тек у изборној ноћи две водеће странке почеле да говоре о реформама и променама, што током кампање нису чули.

"Поштујемо легитимитет и једне и друге странке, али о новом мандатару одлучује "Мост", а то неће бити ни Карамарко, нити Милановић. Учинићемо све све да дијалог прође и да до нових избора ипак не дође", поручио је Пргомет који није желео да открије коме је ближи, али је још једном признао да контакти са обе стране постоје.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 17. јун 2024.
27° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије