Читај ми!

Неизвесна судбина Томислава Салопека

Председница Хрватске Колинда Грабар Китаровић изјавила да ће наставити да се бори за ослобађање хрватског држављанина Томислава Салопека кога су у Египту отели припадници Исламске државе.

Судбина Томислава Салопека и даље је неизвесна, два дана након што је истекао ултиматум милитаната Исламске државе за његову размену с муслиманским женама у египатским затворима, преноси Танјуг.

"Борићу се за ослобођење нашег Томислава. Због разумљивих разлога, не могу вам говорити о детаљима, али вам могу рећи да се сви боримо како би ослободили Томислава", рекла је председница Хрватске..

Отмичари су у среду објавили видео-снимак на којем Салопек клечи у пустињи уз маскираног мушкарца с ножем у руци и чита с листа папира да ће га отмичари убити у року од 48 сати ако египатска влада не ослободи заробљене муслиманке.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 17. јун 2024.
21° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије