Разбијена регионална група дилера дроге

Заједничком акцијом полиција Словеније, Хрватске и Италије разбијена и ухапшена међународна група која је кријумчарила и растурала дрогу у региону.

Словеначка полиција полиција, у сарадњи с хрватским и италијанским колегама, разбила је ланац кријумчара дрогом и том приликом ухапсила два хрватска држављана, пише хрватски Интернет портал Index.hr.

Код њих је пронађено 760 грама кокаина и количина оружја у вредности од 70.000 еура.

У акцији која почела у јулу, а завршена недавно, ухапшени су 29-годишњи и 35-годишњи држављани Хрватске, 46-годишњи држављанин БиХ, кao и 57-годишњи и 49-годишњи држављани Словеније.

Славко Корош, шеф из Одељења за организовани криминал у Словенији, задовољан је квалитетом сарадње с колегама из држава у региону.

Осумњичени кријумчари дроге приведени су судији Окружног суда у Копру који им је одредио притвор.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 02. јун 2024.
25° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије