Ухапшен новинар у Бару

Новинар и водитељ барског радија Корона Душан Вујовић ухапшен јер је објавио лажну вест о убиству које је наводно починио серијски убица. Вујовић се сумњичи да је починио кривично дело изазивање панике и нереда.

Барска полиција ухапсила је новинара и водитеља радија Корона Душана Вујовића (22) из Бара, јер је објавио лажну вест о убиству које је наводно починио серијски убица.

Полиција је саопштила да је Вујовић ухапшен због сумње да је починио кривично дело изазивање панике и нереда.

У саопштењу се наводи да је Вујовић, објављујући путем радија лажну вест, изазвао панику код грађана.

Вујовић је, како се наводи, у својству водитеља програма на том радију, објавио да се "лице које је извршило више кривичних дела" налази у Бару и да је то лице починило "убиство девојке у Шушњу".

"С обзиром да се ништа слично на територији Црне Горе није догодило, он је лишен слободе и задржан", каже се у саопштењу.

Паника у Подгорици и Рожају

Грађани у Црној Гори већ данима пажљиво и са стрепњом прате информације о нападачу из Новог Пазара који пресреће жртве на улици и напада их ножем.

Црногорски медији извештавају да је реч о Сеаду Шећировићу (26), који напада људе у Подгорици и Рожају.

"Готово да нема сата да грађани полицији не пријављују да су га у исто време видели на неколико различитих места", пишу црногорске "Вијести", али додају да полиција никако не може да му уђе у траг.

"Сам помен његовог имена сеје страх и панику. Приче о серијском нападачу готово су стална тема разговора - препричавају се наводни сусрети са њим, а неки иду толико далеко да смишљају и бизарне детаље о томе како је већ напао или искасапио жене у неким деловима града", пишу "Вијести".

"Једина истина је да сумњамо да се тај опасни младић крије негде код нас. То да је неког напао или искасапио су произвољне конструкције и приче које немају никакве везе са истином, рекао је саговорник "Вијести" из подгоричке полиције.

Пре десетак дана црногорској полицији стигла је депеша од колега из Србије у којој је наведено да имају оперативни податак да се Сеад Шећеровић (26) из Новог Пазара, који се сумњичи за серију напада ножем у том граду, крије у Црнoj Гори.

У полицију Црне Горе стигла је фотографија опасног нападача, а у опису је наведено да је висок око 1.90 центиметара, да је физички спреман и спортски грађен, и да жртве бира насумице, пишу "Вијести".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво