Читај ми!

Ухапшен члан Шарићеве групе у БиХ

Анес Селман (31), члан словеначког огранка групе Дарка Шарића, ухапшен је у БиХ. Селман је тамо побегао да би избегао издржавање казне затвора од 15 година за шверц кокаина.

Селман је ухапшен у БиХ због кривичних дела повезаних са злоупотребом наркотика, рекао је представник словеначке полиције за питање криминала Драго Менгелија, јавио је портал 24ur.com, а преноси Танјуг.

Тренутно се налази у притвору у БиХ, а тек када је ухапшен сазнало се да је Словенија за њим расписала Интерполову потерницу.

Селман, који има двојно држављанство јер је родом из Приједора, својевремено је ухапшен у словеначкој верзији акције "Балкански ратник" и осуђен на 15 година затвора.

Министарство правосуђа Словеније саопштило је да званично није обавештено о хапшењу Селмана, али су додали да на основу важећих споразума Словеније и БиХ не могу да изручују своје држављане.

Испоставило се, међутим, да је Селман заправо и држављанин БиХ, а после сазнања о његовом хапшењу, Словенија је у БиХ послала захтев да он казну затвора од 15 година за шверц кокаина служи у БиХ.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 16. јун 2024.
27° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије