Паника у Подгорици и Рожају

Новопазарац Сеид Шећеровић, за којим трага и српска полиција, данима сеје страх међу грађанима Подгорице и Рожаја, пишу црногорски медији. Нападач људима прилази с леђа, а потом их ножем удара у пределу груди, рамена, главе. Жртве бира насумице.

Сеид Шећировић из Новог Пазара данима сеје страх међу грађанима Подгорице и Рожаја, пишу црногорски медији.

Пре десетак дана црногорској полицији стигла је депеша од колега из Србије у којој је наведено да имају оперативни податак да се Сеад Шећеровић (26) из Новог Пазара, који се сумњичи за серију напада ножем у том граду, крије у Црнoj Гори.

У полицију Црне Горе стигла је фотографија опасног нападача, а у опису је наведено да је висок око 1.90 центиметара, да је физички спреман и спортски грађен, и да жртве бира насумице, пишу подгоричке "Вијести".

"Људима прилази на улици и то с леђа, а потом их ножем удара у пределу груди, рамена, главе", описали су начин напада сумњивог Новопазарца, који је крајем августа сејао страх у том граду, где је насрнуо на десетак суграђана", пише лист.

Помиње се и да је Шећеровић виђен на Команском мосту, да је напао групу девојака у насељу Маслине, затим да је виђен у кладионицама. Ни таксисти нису спокојни, јер не знају, како се наводи, ко све може да им уђе у кола.

Према незваничним информацијама које преноси подгоричка штампа "опасни Новопазарац" се нудио да обавља физичке послове по кућама.

Кружи слика нападача

На сајту "sandzaknews.com" објављено је неколико текстова, у којима се наводи да је Новопазарац ножем повредио десетак суграђана, али и да је умакао полицији, те да се крије у суседној земљи, преносе "Вијести".

Додаје се да се фотографија нападача, за кога се тврди да је из пазарског насеља Хаџет, размењује мобилним телефонима, као и да је одржана седница Градског савета за безбедност на којој је констатовано да су "грађани озбиљно уплашени и узнемирени".

Уз текстове о нападачу, објављена је и његова фотографија, за коју је "Вијестима" у полицији незванично речено да је идентична оној коју су добили од српских колега.

Гласине да се пазарски манијак налази у Црнoj Гори и да се дању скрива, а ноћу насрће ножем на улици, главна је тема у подгоричким и рожајским школама.

Забринути родитељи из насеља где је наводно виђен бегунац прате и сачекују своју децу испред школе, а потом се закључавају у својим кућама.

"Никоме није свеједно кад се таква вест прочује. Страх нас је, а посебно кад чујемо неку причу о сусрету са тим нападачем. Надамо се да ће наша полиција бити довољно кадра и да ће га напокон ухватити", испричала је жена, која је синоћ чекала децу испред Основне школе у Маслинама, пишу "Вијести".

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво