Читај ми!

Вехабија пуштен из притвора

Неџад Кешко који је помагао терористима одговорним за напад на полицијску станицу у Бугојну пуштен из притвора.

Вехабија Неџад Кешко, осумњичен да је помагао терористима одговорним за напад на полицијску станицу у Бугојну, јуна прошле године, пуштен је из притвора.

Суд БиХ укинуо је оптуженом притвор и одредио мере забране напуштања места боравишта, одузети су му лична документа, изречене мере забране контактирања са одређеним особама, а оптужени је обавезан да се седмично јавља надлежној полицијској станици, саопштено је из суда, пренели су бањалучки медији.

Кешко се терети за помоћ терористима Харису Чаушевићу, Аднану Харачићу и Насеру Палисламовићу, након напада на полицијску станицу у Бугојну 27. јуна прошле године.

У овом терористичком нападу погинуо је полицајац Тарик Љубушкић, а више људи је повређено.

Као припадик вехабијског покрета Кешко не признаје институције БиХ, што је показивао током процеса када је на питање судије да ли се осећа кривим одговорио питањем: "Што вас то занима?"

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 19. јун 2024.
26° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије