Читај ми!

Пахор у болници

Борут Пахор поново је примљен у болницу и мораће да му се уради још једна операција, јер му се стање са акутном упалом средњег уха погоршало.

Одлазећи премијер Словеније Борут Пахор поново је примљен у болницу и мораће да му се уради још једна операција, јер му се стање са акутном упалом средњег уха погоршало, саопштио је Клиничко-болнички центар у Љубљани.

У саопштењу болнице се наводи да Пахоров опоравак није протекао како је планирано и да је због инфекције неопходна још једна операција.

Пахор је пре четири дана пуштен из болнице, где је провео целу недељу због инфекције која се искомпликовала, пренела је словеначка агенција СТА.

Лекари су после прве хируршке интервенције саопштили да се Пахор споро опоравља и да је разлог томе висока отпорност бактерија на стандардан третман антибиотицима.

Медији у Словенији су јављали да се очекује да ће социјалдемократе предложити Пахора за председника новог парламента.

Победник недавних ванредних избора Зоран Јанковић, лидер партије Позитивна Словенија, наставио је неформалне консултације око стварања коалиционе владе у којој има 28 од укупно 90 посланика.

После конститусања националне скупштине председник Словеније Данило Тирк ће одредити мандатара за састав нове владе.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 17. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара