Читај ми!

Ухапшен Никола Булатовић

Бивши кошаркашки репрезентативац Србије и Црне Горе Никола Булатовић ухапшен у Доминиканској Републици по потерници Интерпола.

У Доминиканској Републици ухапшен бивши кошаркашки репрезентативац Србије и Црне Горе Никола В. Булатовић, саопштила је црногорска Управа полиције. 

Булатовић, који има 40 година, ухапшен је на основу потернице Националног бироа Интерпола у Подгорици, уз сагласност Министарства правде Црне Горе.

"Након дуготрајне и континуиране сарадње Националног централног бироа Подгорица и Националног централног бироа Санто Доминго, као и низа предузетих оперативних радњи, данас је у Доминиканској Републици лишен слободе Никола В. Булатовић (40)", наводи се у саопштењу Бироа.

Булатовић је раније осуђен на казну затвора од пет година, одлуком Окружног суда у Београду, због силовања. Пресуду је у јануару 2006. потврдио Врховни суд Србије.

Бивши кошаркаш је, према оптужници, 1998. године у Београду насилно обљубио тада малолетну Н. С. која је дошла у његов стан, ради интервјуа за школски лист једне београдске гимназије.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво