Читај ми!

РАТ У УКРАЈИНИ

Ватикан: Папа употребио "белу заставу" као метафору; Орбан: Tрампе, врати се и донеси мир

Рат у Украјини – 745. дан. Директор Канцеларије за штампу Ватикана Матео Бруни изјавио је да папа Фрања није тражио од Украјине да се преда, како су пренели медији, већ је намеравао да позове на прекид ватре и да укаже на "храброст преговора". Виктор Орбан замолио Доналда Трампа да се врати на место председника Америке и донесе мир.

Ватикан: Папа употребио "белу заставу" као метафору; Орбан: Tрампе, врати се и донеси мир Ватикан: Папа употребио "белу заставу" као метафору; Орбан: Tрампе, врати се и донеси мир

Украјина ће у наредна два месеца добити шест милијарди евра од Европске уније у оквиру четворогодишњег кредита за Украјину, изјавио је украјински премијер Денис Шмигаљ.

Украјински председник састао се са турским колегом у Истанбулу где су говорили о рату у Украјини. Реџеп Тајип Ердоган је том приликом рекао да је Турска спремна да буде домаћин мировног самита Русије и Украјине.

Руска ПВО оборила је 15 дронова изнад Белгородске, Волгоградске и Курске области. За то време Кијев извештава о масовним руским нападима дроновима на Одесу.

Амбасада Сједињених Америчких Држава у Русији позвала је претходног дана сународнике да избегавају велика окупљања у наредних 48 сати због претње терористичких напада екстремиста на руску престоницу Москву.

субота, 27. април 2024.
23° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво