Читај ми!

РАТ У УКРАЈИНИ

Макрон: Француска не планира слање војника у Украјину у блиској будућности; интензивиране борбе у Запорошкој области

Рат у Украјини – 740. дан. Експлозија бомбе на железничком мосту код Самаре. Украјинска војна обавештајна агенција покренула је сајбер напад на сервере руског Министарства одбране, чиме је, како се тврди у објави, добила приступ "већини поверљивих службених докумената“. У Запорошкој области интензивиране су борбе, док украјинске снаге покушавају да задрже положаје западно од Авдејевке.

Макрон: Француска не планира слање војника у Украјину у блиској будућности; интензивиране борбе у Запорошкој области Макрон: Француска не планира слање војника у Украјину у блиској будућности; интензивиране борбе у Запорошкој области

Неколико експлозија уздрмало је синоћ Крим, након украјинског напада у којем је, како тврде руски званичници, руска противваздушна одбрана оборила 38 дронова.

Руске трупе су током дана гранатирале област Корабељни у Херсону са привремено окупиране леве обале Дњепра, погађајући стамбене зграде, саопштавају украјинске власти. 

Број погинулих у руском нападу дроном на стамбени блок у јужном лучком граду Одеси порастао је на 12, након што су спасиоци пронашли тела још два детета, једне мајке и бебе.

Руске трупе погодиле су још један украјински тенк “абрамс” америчке производње код Авдејевке помоћу дронова ”упир”, рекао је портпарол произвођача тих беспилотних летелица.

недеља, 28. април 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво