Читај ми!

ИЗ ЧАСА У ЧАС

Зеленски се састао са папом у Ватикану; Су-34 срушио се у руској Брјанској области

Рат у Украјини – 443. дан. Најтеже борбе у Бахмуту. Руске снаге саопштиле да је ПВО оборила украјински дрон изнад подручја западног Крима. Володимир Зеленски допутовао у посету Риму и Ватикану, састао се са председником Италије и папом Фрањом. Немачка најавила 2,7 милијарди евра војне помоћи Украјини, што је њен највећи такав пакет од почетка рата. ИАЕА планира да представи споразум Русије и Украјине о заштити нуклеарке Запорожје у СБ УН овог месеца, преноси Ројтерс.

Борбе на истоку Украјине су настављене, а најтеже је у Бахмуту. Руско Министарство одбране демантовало je извештаје о украјинским војним продорима дуж различитих делова линије фронта.

Немачка намерава да купи 18 тенкова "леопард 2" за 525 милиона евра како би заменила тенкове испоручене Украјини, рекао је Ројтерсу неименовaни извор из немачког Министарства одбране.

С друге стране, руске снаге су саопштиле да је ПВО оборила украјински дрон изнад подручја западног Крима.

У међувремену, шеф Међународне агенције за атомску енергију (ИАЕА) Рафаел Гроси планира да представи споразум Русије и Украјине о заштити Запорошке нуклеарне електране у Савету безбедности УН овог месеца, што указује да је постизање договора близу, рекли су Ројтерсу неименовани дипломатски извори.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво