Читај ми!

...ИЗ ЧАСА У ЧАС...

Тешира стигао у суд у Бостону; Данска шаље 19 хаубица "цезар" Украјини

Рат у Украјини – 414. дан. Генералштаб Оружаних снага Украјине саопштио је да се настављају најжешће борбе за Бахмут и Марjинку. Министар одбране Русије Сергеј Шојгу изјавио је да је руска Пацифичка флота у стању високе приправности. Џек Тешира, осумњичени за цурење тајних докуменaта САД везаних за рат изведен је пред суд у Бостону. Данска шаље 19 хаубица "цезар" Украјини.

Настављена је битка за Бахмут. Украјински државни оператер "Енергоатом" саопштио је да је мина руске војске експлодирала код нуклеарне електране Запорожје. Премијер Украјине Денис Шмигаљ истакао је да је за Кијев од кључне важности да се ове године започне са обновом земље. 

За то време, амерички државни тужилац Мерик Гарланд потврдио је да је ФБИ ухапсио Џека Теширу, осумњиченог за цурење тајних докумената Пентагона везаних, махом, за рат у Украјини.

Тешира, припадник Националне гарде Масачусетса, осумњичен је да је под надимком "Лука" делио поверљиве документе осталим члановима затворене групе на "Дискорду".

Немачка је, у међувремену, одобрила захтев Пољске за извоз пет старих борбених авиона "миг 29" како би се ојачале ваздушне снаге Украјине против Русије.

С друге стране, Кремљ је одбацио тврдње да је председник Русије Владимир Путин лично одобрио хапшење новинара Волстрит џорнала Ивана Гершковича, оптуженог за шпијунажу у Русији.

понедељак, 29. април 2024.
° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво