Читај ми!

СНС: Власт укида демократију

Власт жели да сачува фотеље и привилегије, укидањем демократије и права на другачије мишљење, рекао заменик председника СНС-а Александар Вучић. Циљ СНС-а је мирна промена власти, поручио Вучић.

Заменик председника Српске напредне странке Александар Вучић оптужио је највише државне функционере да покушавају да укину демократију и право на другачије мишљење.

Вучић је на конференцији за новинаре рекао да то показује да се власт "страховито плаши" за своје позиције и да по сваку цену жели да сачува своје фотеље и привилегије, због чега је, између осталог, прогласила СНС за "државног непријатеља број један".

"Ми нисмо ни државни, ни народни непријатељи, већ су то они који су разорили привреду, укидају демократију и по сваку цену и на сваки начин настоје да спрече промене у земљи", рекао је Вучић и додао да је власт у паници због тога што су њени функционери од грађана Србије "покрали најмање милијарду евра".

"Нису нас уплашили, али желимо да им укажемо да су речи које изговарају опасне. Наш циљ је мирна промена власти, пристојна и нормална Србија", истакао је заменик председника СНС-а.

Заменик председника СНС-а рекао је да су напредњаци, као опозициона странка, показали неупоредиво већу одговорност од владајуће коалиције, да на много озбиљнији начин умеју, могу и хоће да воде политику, и да су им интереси грађана важнији од личних и страначких амбиција.

Вучић је навео да су предстојећи избори одлучујући за будућност Србије, уколико их, како је рекао, власт не укине, што за СНС "не би било превелико изненађење, јер ће се бирати између будућности и прошлости".

Александар Вучић је још једном од власти у Београду затражио одговор на питање колико кошта мост на Ади, тврдећи да је, према подацима до којих СНС дошао, за њега и прилазне саобраћајнице до сада утрошено 404.960.000 евра, а да ће тај број и даље расти.

Број коментара 33

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 17. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара