СНС: Реконструкција маркетиншки потез

Реконструкција Владе Србије представља маркетиншки потез смишљен да продужи останак на власти владајуће коалиције за још неколико дана, поручили напредњаци приликом перформанса "Реконструкција Титаника" испред зграде Владе.

Српска напредна странка указала је да се најављена реконструкција Владе своди на козметичке промене и да представља маркетиншки потез смишљен да продужи останак на власти владајуће коалиције за још неколико дана. 

Потпредседник Главног одбора СНС-а Небојша Стефановић навео је на данашњем перформансу омладине напредњака испред зграде Владе да ће министри "који ни до сада нису имали успеха у раду, тек након спајања министарстава показати неспособност да реше проблеме грађана".

Омладина напредњака је перформансом "Реконструкција Титаника" представила своје виђење реконструкције, подсећајући на предизборна обећања владајуће коалиције, лоше стање у српској привреди и истицањем паноа са сликама министара, председника владе и лидерима других политичких партија. 

Међу актерима на политичкој сцени који су, према мишљењу напредњака, одговорни за резултате актуелне власти и стање у Србији представљени су, поред министара и премијера, и председник Србије Борис Тадић, председник Либерално-демократске партије Чедомир Јовановић, као и лидер радикала Војислав Шешељ. 

"Данас смо представили на паноима и на перформансу неколико горућих проблема у Србији, али цела улица би била мала када бисмо на паное ставили све оно што оптерећује грађане Србије данас", рекао је Стефановић.

Потпредседник Главног одбора је поставио питање Влади зашто не може да утврди ко је "ставио у свој џеп" новац Београђана издвојен за изградњу новог моста и додао да је власт дужна да одговори зашто грађани престонице за цену моста који се гради не могу да добију "најмање три моста".

"Како је могуће да једино у Београду градска власт гради мост који има један пилон и који је дугачак 929 метара, а кошта 440 милиона евра, можда и 500, а да мост Мијо у Француској, који је неупоредиво виши и већи са седам пилона и дугачак 2,5 километра, кошта 400 милиона евра", упитао је Стефановић и показао новинарима слике поменутог моста.

СНС је указао да је прескупа изградња моста један од разлога зашто поскупљују рачуни за Инфостан и струју и још једном позвао владу да хитно распише ванредне парламентарне изборе како би Србија добила "одговорну и домаћинску власт".

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 20. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара