Коректни односи у Влади

Министри Шутановац и Дулић оцењују да су односи у Влади коректни и да нема проблема у њеном функционисању. Влада има регуларну седницу и нико није поднео оставку, каже Шутановац, коментаришући наводе неких медија да је премијер Цветковић понудио оставку.

Односи међу коалиционим партнерима су изузетно коректни, као и на почетку формирања Владе, изјавио је министар одбране Србије Драган Шутановац.

Kоментаришући писање појединих новина које су пренеле да је премијер Србије Мирко Цветковић понудио оставку председнику Србије Борису Тадићу, Шутановац је рекао да Влада данас има регуларну седницу и да нико не нуди оставке.

На питање о наводима да министар економије и регионалног развоја Млађан Динкић није био на седницама Владе две недеље, Шутановац је рекао да није приметио да није био на седницама и додао да није чуо ни да Динкић неће долазити на седнице.

Министар животне средине и просторног планирања Оливер Дулић рекао је да не види проблеме у функционисању Владе.

"Ми свакога дана сарађујемо на многим основама и сарадња између министарстава, без обзира на страначке позиције, сасвим је коректна", рекао је Дулић.

Дулић је рекао да мисли да проблема има много више у медијима, него што их има у функционисању Владе, додавши да би о евентуалним проблемима требало разговарати на нивоу лидера странака, што очекује да ће се десити "што је пре могуће".

Министри Драган Шутановац и Оливер Дулић обишли су данас градилиште на простору бивше касарне "4. јули" на Вождовцу, где су, после зимске паузе, настављени радови на изградњи 4.500 станова, који ће бити продавани по субвенционисаној цени.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво