СНС: У понедељак са ДСС-ом

У понедељак сусрет СНС-а и ДСС-а, чије ће делегације на разговорима предводити лидери тих странака, Томислав Николић и Војислав Коштуница. Тема разговора расписивање ванредних избора.

Делегација Српске напредне странке, коју ће предводити председник Томислав Николић, примиће у понедељак делегацију Демократске странке Србије, на челу са Војиславом Коштуницом, рекао је заменик председника СНС-а Александар Вучић и најавио да ће тема разговора бити начини како да се распишу ванредни избори.

Вучић је на конференцији за новинаре напоменуо и да ће се "разговарати и о свим другим важним политичким питањима".

"Желим да нагласим да нам није циљ некакво уједињење опозиције, али желимо да пронађемо најмањи заједнички именитељ у борби против овог режима који је нанео толико штете Србији", објаснио је Вучић.

Према његовим речима, "Србија никад није имала лошију власт, јер је чињеница, о чему се више и не говори, да основних животних намирница и даље нема на рафовима продавница, а цене и даље расту".

"Није потребно да Динкић и Милосављевић говоре како је то срамота и недопустиво, већ треба да ћуте и да раде свој посао, јер су управо они најодгворнији за дешавања на тржишту", оценио је Вучић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 02. јун 2024.
28° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије