Читај ми!

Муфтија Јусуфспахић: Овај народ није геноцидан, моја Србија то не заслужује

Београдски муфтија Мустафа Јусуфспахић изјавио је, после усвајања Резолуције о Сребреници да "овај народ није геноцидан" и да његова Србија то не заслужује, наводећи да су кроз историју сигурно постојали појединци који су имали такве сулуде идеје, "али оне нису заразиле народ који се и данас бори против таквих идеја било где у свету".

"Србија је моја земља, у њој живимо и Богу се молимо у џамијама, црквама и синагогама. На хиљаде џамија постоји где се око 600.000 муслимана који овде живе моле. Муслимани на територији Србије која је под влашћу већинског православног становништва живе и раде у слози и деле заједничку судбину вековима и ја то као муслиман моје Србије сведочим“, написао је муфтија Јусуфспахић на друштвеној мрежи Икс.

"Моја Босна и Херцеговина је пропатила и сваку њену бол сам проживљавао у свом срцу. Њен живот као и живот моје Србије је од Бога нам дат да једни са другима под руку у слози живимо. Будимо паметни и грешке из прошлости не понављајмо, поправимо их и будимо бољи људи. Бог нас помогао“, закључио је муфтија.

четвртак, 13. јун 2024.
17° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије