Читај ми!

Саво Манојловић: Крени-промени излази на београдске изборе

Кандидат за градоначелника и носилац листе "Крени-промени" на београдским изборима Саво Манојловић саопштио је да ће тај покрет изаћи на београдске изборе, јер су прихваћене опозиционе листе.

Саво Манојловић је, на конференцији за медије, рекао да 20 минута пре почетка те конференције нису знали каква ће бити одлука у вези са изласком на изборе.

"Како је одобрена последња листа покрета 'Крени-промени' за Врачар испунили су се услови за излазак на београдске изборе и 'Крени-промени' излази на београдске изборе", рекао је Манојловић.

Навео је да су у уторак поставили услов да буде прихваћено шест листа опозиције и пошто је тај услов испуњен, покрет ће изаћи на изборе.

Манојловић је, такође, рекао да су јуче одбили позив РТС-а за гостовање са шефом посланичке групе СНС Миленком Јовановим, а да га данас прихватају и да желе да у њему учествује кандидат за градоначелника Александар Шапић, ако је то, како је рекао, "најбоље што имају".

Манојловић је позвао грађане да се пријаве да буду контролори на изборима, рекавши да у овом тренутку имају 1.586 контролора, а да им недостаје 962 да покрију свих 2.350 бирачких места.

среда, 12. јун 2024.
19° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије