Читај ми!

Напредњаци и социјалисти са пензионерима на Чукарици о предстојећим изборима

Потпредседница Главног одбора СНС-a Ана Брнабић, чланица Председништва СНС-a Дарија Кисић и председник Градског одбора СПС-a Никола Никодијевић, разговарали су са пензионерима Чукарице.

Ана Брнабић је рекла да је до краја године било планирано једно повећање пензија, али да је председник Александар Вучић експлицитно тражио да се пронађе решење и да буду два повећања.

"Такође, на молбу председника Александра Вучића, овога пута на изборе идемо у најширој коалицији са свима онима којима је Србија на првом месту, који верују у стабилност и јединство народа када је најтеже и када се суочавамо са највећим притисцима на нашу земљу. Идемо како би, не само однели убедљиву победу, него како би показали да политичке разлике нису битне и да заједно чинимо политичку брану свим непријатељима Србије“, поручила је Брнабићева.

Дарија Кисић је захвалила најстаријим суграђанима што су увек уз своју земљу.

"Уз њихову подршку, на крилима њиховог знања и искуства, уз њихове драгоцене савете, настављамо даље путем развоја и просперитета нашег Београда и наше Србије. У Београду смо у децембру победили, победићемо и на предстојећим изборима, још убедљивије, за нашу децу, за младе, за наше старе, да сви грађани још боље живе“, рекла је Кисићева.

Никодијевић је рекао да дугују искрену захвалност најстаријим суграђанима за подршку коју дају годинама уназад.

"Захваљујући њима, њиховом разумевању и истрајности успели смо да створимо економски стабилну и јаку државу. Зато је данас наша обавеза да се још јаче боримо за бољи материјални положај најстаријих, да водимо бригу о сваком угроженом човеку и пружимо неопходну подршку сваком човеку којем је потребна помоћ државе“, нагласио је Никодијевић.

четвртак, 30. мај 2024.
17° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије