Читај ми!

Коалиција "Савез за будућност и развој" најавила учешће на београдским изборима

Коалиција Савеза за будућност и развој, Бошњачке грађанске странке, Странке Црногораца, Влашке народне странке, Грађанске странке Грка Србије и Савеза Југословена учествоваће на београдским изборима који су расписани за 2. јун ове године, најављено је на конференцији за новинаре.

Представник Савеза за будућност и развој Ферид Булић рекао је да ће у понедељак или у уторак саопштити које ће још странке, покрети и удружења изаћи заједно са овом коалицијом на београдске изборе, као и ко ће бити њихов кандидат за градоначелника Београда.

"Ми ћемо врло јасно, као озбиљни људи и озбиљне странке, понудити програм, план и конкретна решења за све делове Београда.Сви ми смо заинтересовани да Београд буде место у коме ћемо живети боље, у коме ће се сусретати цивилизације и место које ће показати космополитиски дух у хисторијском контексту, али и традиционални који је вековима постојао у Београду", рекао је он.

Булић је рекао да "морамо да имамо бољи и безбеднији Београд".

"Нама је безбедност деце прва ствар.Борићемо се да заживи прича полицајац у крају", рекао је он.

Председник Грађанске странке Грка Србије Василиос Провелегиос рекао је да београдске општине заслужују равноправнији развој и право да самостално доносе одлуке о правцу развоја у свом комшилуку.

Провелегиос је рекао да та коалиција подржава оснивање нових општина у Београду, као што су Дунавски венац, Авалски венац и Батајница.

Председник Бошњачке грађанске странке Јасминко Хаџисалиховић рекао је да та коалиција хоће Београд, Србију, регион "у којима више не живимо једни поред других, него једни са другима".

среда, 01. мај 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво