На северу КиМ почело уручивање рачуна за струју

Компанија "Електросевер" почела је да уручује рачуне потрошачима за утрошену електричну енергију у четири општине на северу Косова и Метохије и омогућила им да плате цену струје по нижој тарифи.

"Елекстосевер" је саопштио да узимајући у обзир просечну потрошњу на северу КиМ од 700 киловат-часова, грађанима су омогућили да до утрошених 800 киловат-часова месечно плаћају струју у зони јефтине тарифе.

"Такође, у периоду од 22 часа увече до 6 сати ујутру, грађани могу да користе јефтину струју“, саопштено је из "Електросевера".

Уручивање рачуна грађанима на северу КиМ за утрошену струју представља завршни корак у спровођењу мапе пута енергетског споразума Београда и Приштине из 2013. и 2015. године.

Компаније КЕДС са седиштем у Приштини и "Електросевер" у Косовској Митровици, потписале су у децембру прошле године комерцијални уговор, којим се "Електросевер" овлашћује за пружање услуга дистрибуције, односно фактурисање, наплату рачуна, одржавање и физичко прикључивање нових потрошача у четири општине са већинским српским становништвом на северу КиМ.

субота, 27. април 2024.
20° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво