Читај ми!

"Србија против насиља" и НАДА траже разговоре са представницима власти о побољшању изборних услова

У саопштењу са састанка коалиције "Србија против насиља" и коалиције НАДА наводи се да ова парламентарна опозиција разговоре са представницима власти тражи због, како су рекли, озбиљне политичке кризе у којој се Србија налази.

Представници коалиције "Србија против насиља" и Српска коалиција НАДА затражили су данас "хитан" почетак разговора са представницима власти у вези са побољшањем изборних услова и, како су навели, нормализацији стања у друштву.

Покрет обнове Краљевине Србије (ПОКС) и коалиција НАДА саопштили су и да неће прихватити ниједно потпредседничко место у Скупштини Србије, нити место председника скупштинских одбора до, како кажу, испуњавања свих препорука ОЕБС-а за побољшање изборних услова и договора који је потписан са Прогласом.

Председник ПОКС-а Војислав Михаиловић оценио је да неке услове, ако има добре воље, власти могу одмах да се прихвате, као што је то да локални и београдски избори буду истог дана, да представници опозиције уђу у радно тело Владе Србије за испуњавање препорука ОДИХР-а и формирање комисије која би се бавила сређивањем бирачких спискова.

У Скупштини Србије раније данас одржане су консултације о избору потрпедседника и радних тела парламента на које представници СПН и коалиције НАДА нису дошли.

субота, 18. мај 2024.
25° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара