Читај ми!

Вучић: Избори у Београду 2. јуна; листа "Србија не сме да стане" има већину за Владу, име мандатара у наредних неколико дана

За формирање нове владе листа "Србија не сме да стане" има већину, рекао је председник Александар Вучић у обраћању јавности. Име мандатара биће познато за неколико дана, каже Вучић и позива да се Влада формира пре 1. априла. Наставак конститутивне седнице парламента одложен за следећу недељу. На састанку са лидерима владајуће коалиције одлучено да избори у Београду буду 2. јуна, а остали локални избори у законском року, истиче Вучић. Позива МУП да буде рестриктиван при промени пребивалишта до закључења бирачког списка.

Након састанка са лидерима партија владајуће коалиције, председник Србије Александар Вучић је у обраћању јавности саопштио одлуке које су донесене током данашњих разговора на Андрићевом венцу.

Вучић је раније најавио да се на данашњем састанку доносе одлуке о одржавању локалних избора, о Скупштини Србије и Влади Србије, како би се, како је рекао, што пре завршили сви изборни циклуси.

Састанку су присуствовали лидери Српске напредне странке са председником Милошем Вучевићем на челу, затим лидери коалиције СПС-ЈС Ивица Дачић и Драган Марковић Палма, председник Социјалдемократске партије Србије Расим Љајић, председник ПУПС-а Милан Кркобабић.

Ту су били и председник "Здраве Србије" Милан Стаматовић, као и доскорашњи директор БИА и оснивач Покрета социјалиста Александар Вулин.

среда, 08. мај 2024.
22° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара