Читај ми!

ПроГлас предао приговор на рад РТС-а

Инцијатива ПроГлас предала је приговор РТС-у због тога што, како кажу, Јавни сервис не информише грађане на уредан и квалитетан начин. Поручују да генерални директор РТС има рок од 30 дана да одговори на приговор или ће позвати грађане да приговоре шаљу појединачно.

Jедан од представника ПроГласа, професор Правног факултета Миодраг Јовановић рекао је да је подношење приговора РТС-у један од конкретних корака које та инцијатива предузима у вези са, како наводе, нерегуларностима на изборима који су одржани 17. децембра.

"Пошто се приговор подноси за 15 последњих дана када пружалац не пружа своју услугу на адекватан начин, у овом нашем приговору обухваћен је период од 15 дана и превасходно је базиран у вези са два догађаја. Једно је извештавање о резолуцији Европског парламента о изборима у Србији. Друго је неизвештавање РТС-а о конференцији ПроГласа за медије на којој су изнети минимални услови за будуће изборне поступке“, рекао је Јовановић новинарима испред зграде РТС-а.

Најавио је и да ће та инцијатива почетком марта имати спреман и филм који се бави догађајима везаним за изборне нерегуларности и да ће се тада обратити јавности.

четвртак, 18. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво