Читај ми!

Кфор: Посвећени смо напорима међународне заједнице за трајну безбедност на КиМ

Кфор је посвећен напорима међународне заједнице за трајну безбедност широм КиМ и региона, поручио је командант мировне мисије НАТО снага на КиМ генерал-мајор Озкан Улуташ на састанку са представницима ЕУ, земаља чланица Уније и Еулекса.

На састанку Кфора са шефом Канцеларије ЕУ у Приштини Томашом Сунијогом, амбасадорима земаља чланица ЕУ и шефом Еулекса, генерал-мајором Ђованијем Пјетром Барбаном, размњена су мишљења о неколико тема.

"Укључујући активности Кфора, сарадњу Кфора са косовском полицијом и Еулексом и његове текућ́е безбедносне напоре у подршци дијалогу Београда и Приштине уз посредовање ЕУ", наведено је у саопштењу Кфора на Фејсбуку поводом састанка.

Улуташ је истакао непоколебљиву посвећеност Кфора да подржи све напоре међународне заједнице за стабилност и безбедност на КиМ и за мир у региону.

"Кфор наставља да спроводи свој мандат, на основу Резолуције Савета безбедности, да омогућује безбедно окружење за све заједнице које живе на Косову и слободу кретања, у било ком тренутку и на непристрасан начин", саопштила је мисија НАТО у покрајини.

петак, 12. април 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво