Читај ми!

Кфор: Посвећени смо напорима међународне заједнице за трајну безбедност на КиМ

Кфор је посвећен напорима међународне заједнице за трајну безбедност широм КиМ и региона, поручио је командант мировне мисије НАТО снага на КиМ генерал-мајор Озкан Улуташ на састанку са представницима ЕУ, земаља чланица Уније и Еулекса.

На састанку Кфора са шефом Канцеларије ЕУ у Приштини Томашом Сунијогом, амбасадорима земаља чланица ЕУ и шефом Еулекса, генерал-мајором Ђованијем Пјетром Барбаном, размњена су мишљења о неколико тема.

"Укључујући активности Кфора, сарадњу Кфора са косовском полицијом и Еулексом и његове текућ́е безбедносне напоре у подршци дијалогу Београда и Приштине уз посредовање ЕУ", наведено је у саопштењу Кфора на Фејсбуку поводом састанка.

Улуташ је истакао непоколебљиву посвећеност Кфора да подржи све напоре међународне заједнице за стабилност и безбедност на КиМ и за мир у региону.

"Кфор наставља да спроводи свој мандат, на основу Резолуције Савета безбедности, да омогућује безбедно окружење за све заједнице које живе на Косову и слободу кретања, у било ком тренутку и на непристрасан начин", саопштила је мисија НАТО у покрајини.

недеља, 19. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара