Мали Јаков из Готовуше добио сат од председника Вучића

Мали Јаков Јовановић из села Готовуша у општини Штрпце, добио је данас сат од председника Александра Вучића, као прворођена беба ове године на Косову и Метохији.

Поклон, сат који је председнику Вучићу уручио бивши чешки шеф државе Милош Земан, малом Јакову и његовој породици, оцу Борку и мајци Кристини, уручили су сарадници председника.

Отац Борко Јовановић је истакао да је срећан и задовољан што је његов син добио сат од председника, и да ће га носити кад порасте.

“Јако смо поносни и срећни што је наш Јаков добио поклон од председника Србије Александра Вучића коме се захваљујемо. Јакову ће ово бити успомена од председника и он ће тај сат носити кад порасте. Захваљујем се и представницима Канцеларије за КиМ који су нас посетили на дочеку Српске нове године, то нама пуно значи и хвала им”, рекао је Јовановић.

Сарадници Председника Србије и представници Канцеларије за КиМ уручили су данас поклон и дванаестогодишњем Стефану Стојановићу из Готовуше, који је заједно са Милошем Стојановићем прошле године рањен на Бадњи дан.

четвртак, 23. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара