Читај ми!

Брнабићева са представницима ОДИХР: Србија у потпуности посвећена унапређењу изборног процеса

Влада је у потпуности посвећена унапређењу изборног процеса, рекла је премијерка Ана Брнабић на састанку са представницима Мисије ОДИХР. Представници ОДИХР истакли су да током посете Србији разговарају са изузетно широким кругом заинтересованих партнера, који укључује представнике власти, опозиције, политичких странака, цивилног друштва, невладиног сектора и медија, саопштила је Влада.

Председница Владе Ана Брнабић састала се са представницима Мисије ОДИХР, Канцеларије ОЕБС-а за демократске институције и људска права, и том приликом им захвалила на посвећеном раду и подршци унапређењу изборних услова у Републици Србији у претходних неколико година.

Брнабићева је подвукла да је Влада у потпуности посвећена унапређењу изборног процеса и да ће сви чланови Владе, као и државне институције, бити на располагању члановима мисије ОДИХР у сваком тренутку, како би удруженим снагама дошли до заједничког циља, саопштила је Влада.

Представници ОДИХР истакли су да изузетно цене пажњу коју власт поклања њиховим извештајима и препорукама, наводи се у саопштењу.

Оценили су да, током посете, разговарају са изузетно широким кругом заинтересованих партнера, који укључује представнике власти, опозиције, политичких странака, цивилног друштва, невладиног сектора и медија.

Представници ОДИХР недвосмислено су истакли да препознају резултате који су до сада постигнути на пољу унапређења изборног процеса у Србији.

Како се наводи у саопштењу, обе стране су се сагласиле да свакако постоји још простора за напредак и оно што је потребно урадити.

Мисија ОДИХР борави ове недеље у Србији како би, кроз разговоре са свим актерима укљученим у изборни процес, донела одлуку о присуству своје посматрачке мисије током предстојећих избора.

уторак, 30. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво