Читај ми!

Брнабићева са синдикатима: Влада је спремна да помогне радницима у култури

Премијерка Ана Брнабић састала се са представницима репрезентативних синдиката у култури. Брнабићева им се захвалила на конструктивном приступу, док су представници синдиката истакли да цене време и посвећеност председнице Владе решавању свих њихових отворених питања.

Представници синдиката културе, на челу са Драганом Ђорђевић, председницом Самосталног синдиката културе Србије, истакли су да су увек за решавање отворених питања кроз разговор и дијалог, саопштила је Влада Србије.

Ана Брнабић је истакла да је један од приоритета рада Владе Србије очување области културе како би се наше знаменитости и богатство сачували за будуће генерације.

Премијерка је напоменула да је, из поменутих разлога, Влада спремна да помогне радницима у култури и да ће се разговори наставити.

Договорено је да се наредне недеље, након интерних консултација чланова синдиката, разговори наставе и да обе стране имају исти циљ, а то је побољшање услова рада радника у култури у Републици Србији, закључује се у саопштењу.

петак, 24. мај 2024.
18° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије