Читај ми!

Протест против насиља у Крушевцу

У Крушевцу је одржан 14. скуп "Србија против насиља". Након обраћања говорника на Тргу глумаца, грађани су прошетали главном градском улицом.

На Тргу глумаца у Kрушевцу одржан је 14. протесни скуп "Србија против насиља". Окупљеним грађанима обратила се Kсенија Брадић Вељовић као члан Покрета слободних грађана, рекавши да се чују гласине да мирним протестом неће постићи ништа

"Међутим, самим тим што се затварају улице док ми шетамо, значи, да је то једино отворено за нас за разлику од свих других институција које су затворене. Улица је једина институција коју актуелна власт није могла да нам зароби. Ми смо и изашли на улице, да покажемо да нас има паметних, храбрих, образованих и да нећемо седети мирно кући погнутих глава као да се ништа не дешава, као да нам држава не пропада. Битно је да изађемо на улицу и искажемо протест. Ниједан вид отпора није бесмислен", рекла је Kсенија Брадић Вељовић.

На протесту је говорила и Душанка Милосављевић истакавши да све што је тражено ова власт није дала и да је због тога Србија губитник.

Душанка је показала и празну потрошачку корпу која за њу значи да је Србија сиромашна. Нqагласила је и то да је за све што нам се ових дана дешава крив председник државе.

Након говора учесници протестног скупа у Kрушевцу прошетали су главном градском улицом.

среда, 06. децембар 2023.
3° C

Коментари

Одличан текст
Контролиши се мало! Имаш само два, чувај их брижљиво
Re: Deca
Чуваркућа – Моћна биљка за дуг и здрав живот
Cuvar kuca
Чуваркућа – Моћна биљка за дуг и здрав живот
Tekst poruke i pouke
Контролиши се мало! Имаш само два, чувај их брижљиво
Postovani
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара