Читај ми!

ЈП "Пошта Србије“: Упад у пошту у селу Бањска, оштећена имовина

ЈП "Пошта Србије“ саопштила је да обавештава јавност, а пре свега кориснике услуга на територији општине Звечан, село Бањска, на Косову и Метохији, да је у току ноћи, 24. на 25. септембар, дошло до упада, како наводе, албанских терориста у објекат поште у Бањској. Том приликом, како се додаје у саопштењу, причињена је велика материјална штета, оштећена је имовина и украдена опрема.

"Албански терористи овим вандалским чином, не само да су довели до тога да ће привремено бити обустављено пружање поштанских услуга Бањској, него су – инспирисани неодговорном и опасном политиком Аљбина Куртија свесно и намерно наставили са застрашивањем и уништавањем свега што је српско на Косову и Метохији, као и отежавањем несметаног кретања, рада и свакодневног живота свих
оних који се противе неразумној политици привремених органа власти у Приштини", наводи се у саопштрењу.

Додаје се да с обзиром да ЈП "Пошта Србије“ тренутно није у могућности, због блокаде од стране наоружаних лица дугим цевима, да тачно утврди размере причињене штете, јавност ће бити накнадно обавештена о томе када ће пословница поште у Бањској отпочети са радом.

субота, 02. децембар 2023.
16° C

Коментари

Eto
Контролиши се мало! Имаш само два, чувај их брижљиво
Novcanice
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Macka i maticnjak
Крећете на пут и водите љубимца - како могу да помогну валеријана и матичњак
Oči su najlepši 'prozori na svetu'....
Длаке из ока? И то је могуће!
Pa
Tестирање вакцине против рака дојке