Читај ми!

Заједно: Поштујемо Ћутину одлуку да напусти странку

Политичка партија Заједно саопштила је да поштује одлуку Александра Јовановића Ћуте да напусти странку и захвалила му на сарадњи.

Поводом одлуке коопредседника Александра Јовановића Ћуте да напусти странку, Заједно позива и њега и остале колеге из опозиције да, како наводе, заједнички наставе "борбу за нормалан и достојанствен живот".

"Доћи ће време када ћемо моћи да се боримо за своје засебне политичке визије. До тада је, у овом одсудном моменту, од пресудне важности да се сконцентришемо на оно што нам је заједничко а то је смена корумпираног, насилничког, режима. Декларација о сарадњи коју је странка Заједно потписала са странком Срце и Демократском странком је допринос оснажењу ове заједничке борбе и отворени позив за велико удруживање", наводи се у саопштењу.

Што се тиче недоумица унутар самог Еколошког устанка, а у вези са једном од Фејсбук страница Еколошког устанка, из странке наводе да се надају да ће то бити решено и отклоњено.

"Био би значајан допринос за одржавање доброг духа будуће сарадње да из ове теме изузмете оне који са овим неспоразумом немају никакве везе. Напомињемо и то да нико из медијског тима странке Заједно нема приступ и овлашћење за администрирање странице Еколошког устанка", пише у саопштењу.

Странка Заједно је поручила да се неће више изјашњавати о овој теми.

петак, 14. јун 2024.
16° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије