Читај ми!

ДС, СРЦЕ, Заједно и Румунска партија потписали Декларацију о заједничком деловању

Демократска странка, Србија Центар, странка Заједно и Румунска партија потписале су Декларацију о заједничком деловању у Радничком дому у Новом Саду.

Потписивању Декларације је претходила трибина на којој су говорили председник ДС-а Зоран Лутовац, председник странке Србија центар Здравко Понош и копредседник странке Заједно Небојша Зеленовић, наводи се у саопштењу.

"Ми већ дуже време сарађујемо и желимо да тај заједнички рад подигнемо на виши ниво. Свима је јасно да се енергија коју су изнедрили протести против насиља мора искористити и да је време да наше деловање добије један нови облик. Желимо да дођемо до што више људи у целој Србији и наставићемо да заједнички радимо у том правцу", изјавио је Зеленовић.

Додао је и да Декларација коју су ове странке потписале представља оне вредности које деле и за које се заједно боре.

Копредседница странке Заједно Биљана Стојковић сматра да је ово "важан корак ка победи над овим страшним режимом који наше друштво води у суноврат".

"Месецима заједно ходамо нашим градовима у борби против насиља и то је био главни разлог нашег зближавања. Сада смо направили још један значајан корак у борби за бољи живот и стварање сигурног друштва у Србији. Желимо да сви грађани имају институције које раде за њих и које им гарантују људска и радна права, да сви могу да достојанствено живе од својих плата и пензија и да могу да планирају своју будућност. Верујемо да ће велики број грађана препознати ове напоре и да ће нам се придружити у тој борби", изјавила је Стојковићева.

четвртак, 02. мај 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво