Читај ми!

Покрет социјалиста о америчким санкцијама: Вулинов злочин је што је искоренио корупцију у сваком министарству

Вулинов злочин корупције је што ју је искоренио у сваком министарству које је водио, па америчка амбасада није могла "лако и јефтино да долази до наших државних тајни као што су навикли после петооктобарског пуча", саопштио је Покрет социјалиста поводом америчких санкција директору БИА.

Покрет социјалиста реаговао је поводом увођења америчких санкција директору Бeзбедносно-информативне агенције Александру Вулину, који је лидер те партије.

Након злочиначке агресије НАТО-а предвођеним Америком, организовања пуча петог октобра, криминалне подршке самопроглашеној независности Косова, увођење санкција Александру Вулину као шефу БИА је нови директни напад на Србију и српске институције, саопштено је из Покрета социјалиста.

"Вашингтон као и увек и сада лаже, мрзи и силује истину, па Вулина који је уништио нарко-кланове који су имали подршку ЦИА, сада проглашава нарко-дилером, иако су због Вулина њихове омиљене нарко-убице у затвору из кога ће изаћи само ако амбасадор Хил и Ђилас дођу на власт", пише у саопштењу.

Вулинов злочин корупције је, како додају, што ју је искоренио у сваком министарству које је водио, па америчка амбасада није могла, како наводе из ПС, "лако и јефтино да долази до наших државних тајни као што су навикли после петооктобарског пуча".

"За убице из Беле куће Вулинова кривица је и што подржава међународно право и што одбија да будемо увучени у западни сукоб на Истоку. Вулинов став да желимо мир, а не да будемо русофобска страна у братоубилачком рату за њих је малигни утицај и платформа за ширење руског утицаја у региону, и тиме су показали да је Америка веома мала и слаба земља ако јој за победу над Русијом само смета Александар Вулин", наводи се у саопштењу.

Из ПС додају да у овим тренуцима само треба гледати ко ће се овоме обрадовати и ширити даље њихове лажи.

"Од балиста до тајкунских партија и медија у Србији, усташа, муџахедина и разноразног ЕУ политичког шљама ће наступити славље које ће само још једном доказати да је Вулин храбар и поштен, и да његово време тек долази, као и време уједињења српског света које је почело и ничим се не може зауставити", поручили су из Покрета социјалиста.

уторак, 18. јун 2024.
22° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије