Читај ми!

Гашић положио венце и честитао Дан полиције и Дан МУП-а

Министар унутрашњих послова Братислав Гашић положио је венце и упутио честитку поводом Дана Министарства и Дана полиције.

Министар унутрашњих послова Братислав Гашић је поводом обележавања Дана полиције и Дана Министарства унутрашњих послова, у пратњи највишег руководства Министарства, положио венац на спомен-обележје у Улици омладинских бригада у Београду у знак сећања на припаднике полиције који су дали живот чувајући безбедност грађана своје земље, саопштено је из МУП-а.

Истовремено, високи представници Министарства положили су венце на више локација у главном граду.

Државни секретар др Жељко Бркић и помоћник директора полиције, начелник Полицијске управе за град Београд Веселин Милић, у пратњи команданта Жандармерије, Дејана Луковића и команданта Специјалне антитерористичке јединице, Спасоја Вулевића, положили су венац на спомен – обележје на Чукур чесми.

Гашић: Храброст, одлучност и жртва више од два века синоними за српску полицију

Братислав Гашић је у честитки на Инстаграму навео да су храброст, одлучност и жртва више од два века синоними за српску полицију.

"Професионализам, знање и јачина су њихова одличја која кроз историју носе. Снага и највећа вредност Министарства унутрашњих послова је човек. Наставићемо да будемо темељ сигурности и безбедности и гарант заштити сваког нашег грађанина! Свим припадницима Министарства унутрашњих послова желим срећан Дан Министарства и Дан полиције", поручио је Братислав Гашић.

Дан Министарства унутрашњих послова и Дан полиције биће обележени низом манифестација, које за циљ имају приближавање рада полиције грађанима и представљање резултата и услова рада полицијских службеника.

У оквиру овог догађаја, наводи се у саопштењу, биће представљен нови Kомандно-оперативни центар Министарства унутрашњих послова и додељена признања најуспешнијим припадницима Министарства, најављено је из МУП-а.

среда, 04. октобар 2023.
22° C

Коментари

Divno je biti Srbin
На балкону за шампионе није било места за девојке, срећом добро "кувају"
zdenek.zigovic@seznam.cz
Дупла свадба на Златибору – младенци улетели у брак хеликоптерима
Sta smo postigli?
На балкону за шампионе није било места за девојке, срећом добро "кувају"
Re: nepostovanje
На балкону за шампионе није било места за девојке, срећом добро "кувају"
Девојке нису дошле
На балкону за шампионе није било места за девојке, срећом добро "кувају"