Читај ми!

Посланици о безбедносној ситуацији – Брнабић: Неће бити техничке владе ни насилног гашења медија; ДС и "Морамо заједно" напустили седницу

Посланици Скупштине Србије наставили су јуче започету дискусију о владином Извештају о безбедносној ситуацији у Србији након масовних убистава у Београду и на подручју Смедерева и Младеновца, која су се догодила пре две недеље. Премијерка Ана Брнабић поручила је одговарајући лидеру Српског покрета Двери Бошку Обрадовићу, да неће бити техничке владе, као ни насилног гашења медија. ДС и "Морамо заједно" напустили седницу Скупштине. Наставак седнице у уторак у 10 часова.

Пред посланицима је и Извештај о раду медија, као и Предлог за гласање о неповерењу министру унутрашњих послова Братиславу Гашићу.

Председница Владе Ана Брнабић најавила је да ће од данас почети примена електронског система пријаве насиља над децом на платформи "Чувам те".

Посланици су јуче започели дискусију о владином Извештају о безбедносној ситуацији након масовних убистава у Београду и на подручју Смедерева и Младеновца.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво