Читај ми!

Вучић о одлуци СЕ: Бескрајно смо захвални свима који су гласали против, посебно Мађарској

Председник Србије Александар Вучић присуствовао је додели уговора најбољим дипломцима медицинских факултета и средњих школа. Након церемоније одржао је конференцију за новинаре. Захвални смо свима који су јуче гласали против пријема тзв. државе Косово у Савет Европе, а посебно Мађарској, истакао је Вучић. Биће дубинских и суштинских промена у спољној политици Србије, поручио је Вучић.

Председник Србије Александар Вучић најавио је, на церемонији уручења уговора о запослењу најуспешнијих дипломаца медицинских факултета и средњих медицинских школа у Србији, да ће здравственим радницима пре краја године бити значајно повећане плате.

"Ми ћемо у наредном периоду, упркос тешкоћама с којима се цео свет суочава, па и ми, дати све од себе да лекарима и медицинским техничарима обезбедимо значајно већа примања већ пре краја године", рекао је Вучић.

"На медицинским техничарима, да лекари не замере, увек почива здравство, јер најтежи део посла је у њиховим рукама, и обезбедићемо им већа примања", навео је Вучић.

понедељак, 06. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара